top of page

Coaches' Locker Room

Public·155 Coaches

Labrador Ralf
Labrador Ralf

Автотюнінг

Моє завдання як керівника автопарку компанії — забезпечити максимальний комфорт і безпеку для наших співробітників, які щоденно в дорозі. Один із корпоративних автомобілів, Volkswagen Passat B8, потребував додаткових опцій, яких не було у заводській комплектації. Після порівняння кількох сервісів мій вибір зупинився на тюнінг-центрі Retrofit https://retrofit.in.ua уже на етапі консультації мене вразив рівень обізнаності фахівців — мені чітко пояснили, які опції сумісні, як усе буде встановлюватись і які гарантії надаються. Ми зупинились на встановленні адаптивного круїз-контролю, системи мертвих зон та камери кругового огляду. Усі роботи виконали в обумовлений термін, без зайвих затримок і з повагою до деталей. Авто виглядає так, наче все було встановлено ще на заводі — жодного сліду "допрацювання". Тепер співробітник, що користується цим авто, висловлює щиру вдячність, адже їздити стало значно комфортніше. Retrofit залишив враження сучасного, відповідального й чесного сервісу — однозначно рекомендую.

1 View

About

Welcome to the Locker Room where we give coaches the 411 on ...

Locker Room

© 2023 Tracklab, LLC. All Rights Reserved.  |  Privacy Policy.  

bottom of page